PRODUCT RESEARCH TUTORIAL 2020 VOOR BOL.COM

PRODUCT RESEARCH TUTORIAL 2020 VOOR BOL.COM // Wil jij ook de meest winstgevende producten sneller vinden dan je concurrenten? Klik dan op deze link en probeer het de eerste 7 dagen GRATIS: http://bit.ly/BMC-tool

Vandaag een nieuwe video serie met mijn business partner Vince. Hij gaat jullie in de komende 5 video’s meer uitleg geven over het RILLP systeem. Dit is de eerste video van de RILLP serie waarin we starten met de R van Research waar we dieper in gaan op Product Research. Wij weten hoe belangrijk product research is en wij weten ook dat de meeste mensen hier vastlopen. Loop jij ook wel eens vast met het zoeken naar producten? Check dan deze waardevolle tutorial!

*09:15: https://partnerplatform.bol.com/help/logistiek-via-bol-com/de-voordelen-van-logistiek-via-bol-com (scroll naar beneden voor de formaten)

Jouw reactie is erg waardevol voor mij dus neem even de tijd om een comment achter te laten waarin je mij en Team Unstoppable laat weten wat je van de video vond!

P.S. Het zou de wereld voor mij betekenen als je hieronder op Abonneren drukt 😉

👇 ABONNEER NU NAAR JIA’S YOUTUBE KANAAL 👇
https://www.youtube.com/c/JiaRuanOfficial

Jia Ruan is een online ondernemer die bekend staat als de oprichter van de Bol Masterclass, de #1 E-Commerce opleiding met de grootste community van heel Nederland en België. Samen met Team Unstoppable mensen helpt hij personen die los willen breken uit de 9-5 sleur, door ze een bewezen blueprint aan te leren voor het starten van hun eigen online business met als doel het creëren van vrijheid.

De afgelopen twee jaar is Jia Ruan full time bezig geweest met zijn eigen E-Commerce business en heeft hij meer dan 2,2 miljoen euro omgezet. Toen kwam hij op het punt om dit ook aan andere mensen te leren. Tegenwoordig heeft hij samen met Team Unstoppable al meer dan 5000+ mensen geholpen om vrijheid te behalen door middel van de Bol Masterclass.

Naast de succesvolle Bol Masterclass geeft Jia Ruan ook verschillende online trainingen, live seminars en workshops op het gebied van mindset en business. Zijn missie is om ZOVEEL mogelijk mensen te helpen door het aanbieden van een alternatief voor het traditionele pad waarin mensen worden opgeleid voor een 9-5 baan.

👉 START JOUW WINSTGEVENDE WEBSHOP VANDAAG!
GRATIS e-commerce training: https://bit.ly/jia-gratistraining

📕DOWNLOAD HET GRATIS UNSTOPPABLE MINDSET E-BOOK
GRATIS E-BOOK: http://bit.ly/gratis-umebook

🔗 CONNECT MET MIJ OP SOCIAL MEDIA
YouTube ► https://bit.ly/2Vk1U0O
Instagram ► https://bit.ly/2CEAcns
Facebook ►https://bit.ly/2Ujgzvf
Unstoppable Blog ►https://bit.ly/35alGAp
Podcast ►https://apple.co/2CF5g6q

Post Author: hatefull