Les 158 Photoshop tutorial – Farmer bike to the monk monastery

Download
http://www.gratislerenphotoshoppen.nl/photoshopfotos/manopfiets.png

Via mijn Facebook pagina wordt je op de hoogte gehouden, wat de les wordt, hoever ik ben met het in filmen, editor en het renderen. De vermelding van de aanpassingen en de nieuwe pagina’s op mijn website, wanneer ik een dag vrij neem, foto’s ofwel het resultaat van de leerlingen die een les hebben gemaakt, leuke dingen die je moet weten en nog veel meer. Klik deze link aan en wordt snel lid van mijn Facebook pagina:
https://www.facebook.com/groups/gratislerenphotoshoppen

Welkom bij Gratis Leren Photoshoppen

Gratis leren Photoshoppen is een winterproject dat van oktober tot en met april plaatsvindt. Elke dag, uitzonderingen daargelaten, wordt er door mij (Olaf Bok) een film les gegeven ofwel een opdracht gemaakt en online gezet op mijn YouTube kanaal. In deze opdrachten wordt helder uitgelegd hoe Photoshop werkt. De uitleg wordt op een makkelijke en leuke manier gegeven.

Je hebt altijd contact met mij via de mail, telefoon, Facebook, of zelfs via Teamviewer. Met dit programma kan je mij, natuurlijk met jou toestemming, mee laten kijken in jouw computer hoe jij bezig bent met de opdracht in Photoshop. Ook kun je mij vragen stellen als je er niet uitkomt, zodat ik ter plekke kan laten zien hoe je het moet doen.

Ook in de zomerperiode ben ik bereid om je te begeleiden, maar dan wel op afspraak. Het is raadzaam om bij de eerste les te beginnen. Want elke handeling is in een stappenplan uitgezet. Doe je dit niet dan kan het zo zijn dat je belangrijke informatie hebt gemist.

Waarom doe je dit gratis?
Simpel weg omdat ik het leuk vindt om mijn kennis over te brengen.

Ik wens jullie veel succes met deze studie.

https://www.facebook.com/groups/gratislerenphotoshoppen
http://www.gratislerenphotoshoppen.nl

Post Author: hatefull