Tutorial – Blogartikel toevoegen in WordPress 2020

Blogartikel toevoegen in WordPress 2020

Voorbeeldwebsite is van Verslavingsnazorg.nl

De tekst wordt gekopieerd vanuit de e-mail die in het bericht mag worden geplaatst. We openen het dashboard in WordPress, gaan naar het kopje BERICHTEN en klik op NIEUW BERICHT.

Je kopieert per paragraaf of regel en plakt die met de rechtermuisknop in het grote witte vlak. Dit herhaal je totdat de hele tekst erin staat. Je kunt eventueel ook nog spellings- of grammaticafouten verbeteren.

Nadat alle tekst is toegevoegd, klik je op VOORBEELD. Je ziet nu een voorbeeldweergave, deze is nog níet gepubliceerd!

Het bericht kun je opslaan als CONCEPT maar ook inplannen. Klik op PUBLICEREN en je ziet een optie voor inplannen, een soort kalenderweergave met tijden. Deze kun je makkelijk vooruit maar ook achteruit inplannen. Klik de gewenste datum en tijd aan en publiceren maar!

Post Author: hatefull