WooCommerce e-mail template aanpassen

Wil je het design van de WooCommerce e-mails aanpassen voor jouw webshop? In deze video kun je bekijken hoe je dit kunt doen.

Standaard is het helaas niet mogelijk om veel te wijzigen aan de e-mails die je met WooCommerce kunt versturen. Je komt niet eevoudig verder dan een kleurtje veranderen en je logo uploaden. Wil je toch verder, dan moet je de code induiken om het een en ander aan te passen.

Ik heb een handige WooCommerce plugin gevonden waarmee je wel eenvoudig de e-mail template van mails die verzonden worden door WooCommerce kunt aanpassen.

De plugin heet Kadence WooCommerce Email Designer en alles werkt via de WordPress customizer. Alle wijzigingen die je doet, kun je direct live bekijken, waardoor je een goed beeld hebt van wat je allemaal precies aan het doen bent.

Je kunt kiezen uit verschillende e-mail templates en vervolgens kun je ook nog van alles wijzigen aan deze templates. Per mail kun je ook nog de teksten wijzigen, waardoor je dus de complete WooCommerce e-mails kunt aanpassen naar wens.

Bij deze video hoort ook een artikel. Wanneer je liever de tekstuitleg wilt lezen of meer informatie wilt, kun je het hier bekijken: https://webtalis.nl/woocommerce-e-mail-template-aanpassen/

Lijkt het je leuk om op de hoogte gehouden te worden wanneer er nieuwe video’s verschijnen? Abonneer je dan op mijn kanaal:
https://www.youtube.com/user/Webtalis?sub_confirmation=1

Voor meer handige tutorials kun je ook de website bezoeken:
https://webtalis.nl/

Je kunt me ook volgen op Facebook: http://facebook.com/webtalis

Post Author: hatefull