The Gimp tutorial 2 (dutch) by Rico

uitleg 2 over the Gimp basis bewerkingen.
Second tutorial in dutch for the GNU Fotomanipulation program The Gimp 2.4
Er zitten een paar foutjes in zie ik net, een kleur kiezen is control inhouden en tegelijk linkermuistoets. Voor de gum kun je ook een andere kleur kiezen op dezelfde wijze. Bij tekenen/ airbrushen kun je ook zo je kleur kiezen uit de afbeelding. Wil je zelf kleuren kiezen klik je op het kleurvak midden in je menu, als het goed is kun je hier het kleurenspectrum aanpassen. Vergeet alleen niet effe op O.K. te drukken. Als laatste check altijd voordat je the gimp sluit in je “mijn afbeeldingen” of je bewerkte foto er tussen staat. Het opslaanmenu werkt soms traag, en dan lijkt het alsof hij al klaar is. Veel succes, en plaats je vragen gerust hieronder in de comments, ik weet ook niet alles, maar ik heb dit zelf zonder enige hulp moeten leren.
Ik deel mijn kennis zodat jullie wat sneller kunnen vorderen dan ikzelf deed.

Post Author: hatefull